Profiteer van de Zomeractie bij Sportivo Budel 

BUDEL – Passie voor sport en bewegen: dat is waar Sportivo voor staat. Voor individuele zfitness, gezellige groepslessen en onbeperkt sporten wanneer jíj dat wilt ben je hier zeker aan het juiste adres. Bij Sportivo kunnen leden 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht. En momenteel loopt er een interessante Zomeractie waardoor je extra voordelig kan komen sporten! 

Eigenaar Albert Roosenboom startte in 2000 zijn eigen fitnesscentrum op en is ondertussen al 12 jaar gevestigd aan de Sportlaan in Budel. De liefde voor sporten en bewegen ligt hem nog altijd nauw aan het hart. Sportivo beschikt over een ruime fitnessruimte die uitgerust is met modern apparatuur zodat er niet alleen prettig maar ook efficiënt gesport kan worden. Er kan vrij en onder begeleiding gesport worden in de fitnessruimte, op een zelf gekozen tijdstip. Daarnaast heeft Sportivo een mooie spinningzaal beschikbaar met maar liefst 29 fietsen. Dankzij de opzwepende muziek en gemotiveerde instructeurs ga je tot het uiterste en krijg je er een complete workout. Maar ook voor groepslessen ben je bij Sportivo aan het juiste adres. Body Attack, Body Balance, Fit & Shape, Streetdance, Fiesta,… het is slechts een greep uit het aanbod van de groepslessen. Sportivo beschikt over vier ruime, goed geventileerde en gekoelde trainingsruimte  waardoor je er aangenaam kan sporten.

Voordelig sporten 

Maar dat is nog niet alles want bij Sportivo kan je ook nog eens onbeperkt sporten aan een erg scherp tarief. Zo kan je er al vanaf €19,95 per maand terecht. Bovendien loopt er momenteel een interessante Zomeractie. Want wie nu een abonnement afneemt van minimaal 1 maand, kan onbeperkt fitnessen en deelnemen aan de groepslessen en betaalt geen administratiekosten. Jongeren tot 19 jaar kunnen al vanaf 10€ per maand komen sporten, wie ouder is dan 19 jaar kan dit al vanaf 15€ per maand. Bovendien is een gratis introductieles inbegrepen! 

Training with…

Hein Claasen is een bekend gezicht bij Sportivo. Met zijn eigen ‘Training with…’ biedt Hein gerichte coaching aan. Hij begeleidt u op het gebied van voeding, kennis, vaardigheden, houding en motivatie. Op basis van een intake gesprek wordt er voor u een persoonlijke begeleiding op maat opgesteld waardoor u uw persoonlijke doelen kan bereiken. Voor meer info kan u bellen naar 0031 630019980 of mailen naar training.with.hein@gmail.com

Sportivo heeft dus alles in huis om van jouw doelstelling realiteit te maken. Meer weten? Loop dan zeker eens binnen aan de Sportlaan 1 in Budel of surf naar www.sportivo.nu Leden kunnen bij Sportivo 24 uur per dag en 7 dagen per week komen sporten. Van maandag tot en met donderdag is het sportcentrum bemand tussen 8.30 uur tot 22.00 uur, op vrijdag van 8.30 uur tot 21.00 uur en op zaterdag en zondag van 9.30 uur tot 12.30 uur.