55 jaar basisschool De Boogurt

BUDEL – Alweer 5 jaar geleden vond er een grote reünie plaats op de toen nog ‘oude Boogurt’. Dit ter ere van het 50-jarig bestaan en tevens de opening van het nieuwe gebouw.
Dit schooljaar mogen we dan ook het 55-jarig bestaan van ‘onze’ school vieren. De laatste schoolweek stond helemaal in het teken van feest, met verschillende activiteiten voor de kinderen, zoals: creadag, sportdag, zwemmen en de afscheidsmusical van groep 8. Deze feestweek werd donderdagavond 4 juli afgesloten samen met alle leerlingen, ouders en leerkrachten. Het schoolplein was feestelijk versierd met vlaggetjes die de leerlingen hadden gemaakt. Door alle groepen werd een optreden uitgevoerd. De ouderraad zorgde voor wat lekkers bij de verschillende kraampjes. Het mooie weer, de blije gezichten van de kinderen, de trotse ouders en leerkrachten en de mooie optredens hebben er een geslaagde avond van gemaakt.

Ook was er tijdens de laatste schoolweek uitgebreid aandacht voor het afscheid van onze directeur: Huub Compen.
Na 44 jaar onderwijs, waarvan 9 jaar als directeur op De Boogurt, gaat hij nu genieten van zijn welverdiende pensioen. Namens alle collega’s, leerlingen en andere betrokkenen willen we je nogmaals bedanken voor je inzet en enthousiasme de afgelopen jaren.