Kinderwerk in Eijnderhoof

NEDERWEERT-EIND –  Woensdag 24 juli wordt in openluchtmuseum Eijnderhoof een middag over handnijverheid gehouden. Meisjes en jongens kunnen dan gaan knutselen met textiel en timmeren. De mensen van de linnenkamer leren de kinderen hoe om te gaan met naald en draad. Moeilijk is het niet: de kinderen gaan aan de slag met kantklossen, vilten, etc. Het resultaat mag natuurlijk mee naar huis!

Een kind dat graag timmert komt deze middag ook ruimschoots aan zijn of haar trekken. Met hout, een hamer en wat spijkers tovert iedereen een eigen pracht creatie. Ook dit mag mee naar huis. Is er nog tijd over dan kunnen de kinderen vlechten bij de mandenvlechters of buiten spelen met de kindergidsen. Bekijk het kinderdag programma op: www.eynderhoof.nl Het museum is op 24 juli open van 13.00  tot  17.00 uur.