Senioren Budel dankt vrijwilligers

BUDEL – Op 4 juni hebben de dames Truus Vlassak, Martha van Tongerloo en Nellie Rullenraad voor de allerlaatste keer de distributie van ONS en Nieuwsflits verzorgd. Ze hebben dit meer dan 20 jaar gedaan en daar zijn de Senioren Budel hen zeer dankbaar voor. Twee bestuursleden van Senioren Budel hebben hen daarom op die dag bezocht en als blijk van waardering een certificaat met een bedankbrief overhandigd met daarbij namens het bestuur een mooi boeket. Truus, Martha en Nellie, ook namens al onze leden heel erg bedankt voor de goede zorgen gedurende al die jaren!

Tevens werden Harrie de Werdt en het echtpaar Toos en Janus Fransen bezocht. Zij kregen een certificaat en een bloemetje als dank voor het jarenlange vrijwilligerswerk.

De vrijwilligers vertellen hoeveel plezier men beleeft aan hun werk. In hun verhalen beluister je de motivatie van het vrijwilligerswerk, zoals plezierige tijdsbesteding, maatschappelijke betrokkenheid, verbondenheid en samenwerking. Maar er komt een tijd dat vanwege leeftijd met daarmee de beperkingen hun werk moet worden overgedragen. Zo ook bij Harrie de Werdt en het Toos en Janus Fransen.  Zonder deze kanjers/helden zou Senioren Budel met meer dan 600 leden niet kunnen functioneren. Harrie en Toos en Janus Fransen met nog een zestigtal vrijwilligers, maken van Senioren Budel wat het nu is. Een vereniging met activiteiten voor elk wat wils, een vereniging om trots op te zijn. 

Week in week uit zijn deze vrijwilligers in de weer. Een dank je wel is op z’n plaats, niet alleen voor Harrie en het echtpaar Fransen, maar voor alle vrijwilligers.