Souljunction treedt op in het Zandbaktheater

MAARHEEZE – Op vrijdag 26 juli treedt Souljunction op in het Zandbaktheater in Maarheeze. Souljunction bestaat uit zangeres Tanja Even en pianist Reinoud Jongsma.

Tanja Even heeft in Amsterdam en Arnhem gestudeerd aan het Conservatorium. Naast haar optredens in musicals in Nederland en de VS heeft zij ook les gegeven op The Academy of the Arts in Pennsylvania. Momenteel heeft zij een praktijk voor stemvorming aan huis en leidt zij twee koren. Zij treedt afwisselend op met (jazz)pianisten Arno Aerts en Reinoud Jongsma. Reinoud Jongsma heeft piano gestudeerd aan het Sweelinck Conservatorium Amsterdam aan de afdeling improviserend musicus. Later ontwikkelde hij ook zich ook als klassiek pianist waarvoor hij studeerde bij Lennie Kerkhoff en Claudine Carmen Roma. Sinds kort volgt hij lessen bij de IPAA www.ipa.academy bij Julia Achkinazy. In 2015 en 2018 volgde hij Masterclasses bij Wibi Soerjadi. Op zijn repertoire staan werken van Bach, Mozart, Schubert, Schumann, Chopin en Debussy.  Daarnaast speelt Reinoud jazz in JazzWeCan, een duo met bassist Ruben Heimans. Met Tanja vormt hij de formatie Souljunction. Tanja & Reinoud (zang, piano) Tanja en Reinoud vormen sinds 2012 een enthousiast duo met een hoge dosis soul. Naast optredens bij verschillende gelegenheden treden zij ook op bij door henzelf georganiseerde huisconcerten.  Het Zandbaktheater in een klein open-lucht-amfitheater in Tuin in het Bos, Dennenlaan 2 te Maarheeze.  De entree bedraagt 10€. U bent welkom vanaf 19.15 uur en het optreden begint om 20.15 uur.