Okra Trefpunt Hamont naar unieke beeldentuin in Kaulille

KAULILLE – Okra trefpunt Hamont organiseert in de zomermaanden wekelijks onder begeleiding fietsnamiddagen. Op donderdag 11 juli bracht een 25-tal leden een bezoek aan de unieke beeldentuin van Albert Vaesen. Koperen kunstwerken, gepresenteerd in een oase van groen. Tijdens de rondleiding vertelt de kunstenaar enthousiast hoe zijn werken tot stand komen. Verschillende stukken samen lassen tot een sprekend geheel, is één van zijn favoriete bezigheden, waarbij rood koper zijn favoriet materiaal is. Prachtige samengestelde sierlijke kunstwerken rond verschillende thema’s die hij “met gevoel creëert”. De kunstwerken staan echt overal, en er wordt voor gezorgd dat je er geen enkele overslaat. Een rijke, kunstzinnige ervaring voor de groep Nog even een koffiestop en dan weer in gezelschap richting Hamont. Het was weer een heerlijke fietsnamiddag voor de groep van Okra trefpunt Hamont. Met dank aan de fietsbegeleiders. www.okra.be/trefpunt/hamont

(Foto’s en verslag met toestemming van de kunstenaar en het bestuur van Okra trefpunt Hamont: Jacqueline Joosten-Segers.)