Springkussendag tijdens koopzondag Weert

WEERT – Tijdens de koopzondag van 28 juli presenteert Centrummanagement in samenwerking met BIZ Ondernemers de jaarlijkse Springkussenzondag. Een bezoek aan de stad is voor de hele familie de moeite waard.

Verspreid over de straten en pleinen in de binnenstad staan maar liefst 12 luchtkussens. Met de vele verschillende soorten en kleuren vormt het evenement een sfeervolle invulling van de zomerse koopzondag. Terwijl de ouders lekker winkelen of genieten op een van de vele terrassen in Weert kunnen de kinderen naar hartenlust spelen. De kussens variëren van een ballenbak voor de kleinsten tot een grote stormbaan voor de stoerste kids.

Ook de liefhebber van muziek is van harte welkom tijdens de koopzondag. Om 14:00 uur speelt op de Markt het ZomerOrkest Nederland. Dit orkest, elk jaar opnieuw samengesteld uit amateurs en conservatoriumstudenten van 16 tot en met 23 jaar afkomstig uit heel Nederland, speelt een toegankelijk concert in informele setting. Dat betekent dat orkestkleding thuisgelaten wordt en de bij het zomerse terras passende vrijetijdskleding het thema is.

Elke laatste zondag van de maand is het koopzondag in Weert, waarbij winkeliers de deuren openen van 13:00 tot 17:00 uur. Tijdens de koopzondag kunnen bezoekers gratis parkeren in de gehele stad, uitgezonderd parkeerlocaties met een slagboom. Het volledige programma van de komende koopzondagen is te vinden op de website van Centrummanagement, www.cmweert.nl.