Hema IJzeren Man Volksloop

WEERT – Op zondag 4 augustus staat de volgende Hema IJzeren Man Volksloop op het programma. Dit is al de 20e loop in de nieuwe setting en de 473e loop vanaf 1980. 

De deelnemers lopen over het bekende parcours aan de IJzeren Man. De jeugd kan kiezen uit afstanden van 1.3, 2.5 en 3.5 km. Voor de senioren zijn er wedstrijden over  3.5, 7.0, 10.4, 13.8 en 17.2 kilometer.

Onder de voorinschrijvingen worden 6 Hemabonnen en 5 Palmen Sport bonnen verloot. De jeugd maakt kans op zwembonnen van Zwembad de IJzeren Man in Weert en een IJsbon van Bacio. De start is om 10.00 uur met de jeugd en 1 minuut later met de senioren. Belangstellenden kunnen zich nu al voorinschrijven via https://tinyurl.com/VolksloopWeert.  Je kunt dan 4 augustus bij Café Dennenoord in Weert  je nummer en chip afhalen. Inschrijven kan ook voorafgaand aan de wedstrijd bij Café Dennenoord aan  de Voorhoeveweg 2 in Weert.