Internationale lachwedstrijd Hac Cul Cup

HAMONT-ACHEL – Humor is universeel. Ongeacht geslacht, ras, etnische afkomst, religie of handicap.  Ben jij grappig of denk je dat je leuk bent? Dan is dit je kans.
Schrijf je in voor de nieuwe comedywedstrijd: De Hac Cul Cup!
 

De HacCulCup, kortweg HACCC, georganiseerd door HAC Weekblad i.s.m. Wauwie is een internationale wedstrijd die bestaat uit 3 voorronden en een finale. De voorronden vinden plaats op dinsdag 3 september in Soerendonk, op donderdag 12 september in Pelt en op woensdag 18 september in Budel. De finale is op vrijdag 4 oktober in Cinema Walburg te Hamont.  De uiteindelijke winnaar gaat naar huis met €250,- , de HacCulCup-trofee en betaalde optredens. Dit is je kans! Laat iedereen zien dat jij mensen aan het lachen kunt maken als geen ander.
Hoe kun je je aanmelden? Stuur een mailtje naar arian@wauwie.com o.v.v. “HACCC deelname” , dan ontvang je alle informatie. Uiteindelijk mogen 30 personen meedoen aan de voorronden. Wanneer er zich meer dan 30 personen aanmelden dan zal er een loting plaatsvinden.
Info: www.wauwie.com/hacculcup