Alles voor de tuin en het buitenleven bij Praxis Budel 

BUDEL – Praxis Budel heeft alles in huis om van je tuin een sfeervol stekje te maken, voor het hele gezin. Niet enkel voor het onderhoud, maar ook voor de aankleding van de tuin is er te vinden. Het assortiment is trouwens nog meer uitgebreid, dus het is zeker de moeite om deze bouwmarkt een bezoekje te brengen. 

Ontdek het ruime aanbod tuingereedschappen! Van grasmaaiers, bladblazers, harken, en heggenscharen tot hogedrukreinigers, kruiwagens, onkruidverdelgers en kettingzagen. Om je tuin goed te kunnen onderhouden is het handig het juiste tuingereedschap binnen handbereik te hebben. Het assortiment om je tuin najaarsklaar te maken is trouwens ook al aan het binnenkomen. Er wordt namelijk altijd rekening gehouden met de seizoenen, zodat klanten altijd de juiste producten kan vinden in de winkel. Het professionele team staat je graag bij met een correct advies. 

Natuurlijk is ook de aankleding van de tuin of terras belangrijk. Daarom biedt Praxis diverse modellen buitenverlichting aan. Er is altijd iets wat bij jouw tuin en smaak past! Bovendien kan je er eveneens terecht voor tuinmeubelen. Ook hier zijn weer verschillende modellen beschikbaar én voor ieder budget. Om te zorgen dat je lang kunt genieten van de mooie tuinaccessoires, zijn de tuindecoraties allemaal van weerbestendig materiaal. De tuinkussens zijn bijvoorbeeld voorzien van een speciale buitenstof die waterdicht en eenvoudig te reinigen is. De stof is schimmelwerend en Praxis geeft een garantie op de kleur van drie jaar. Een zomerbuitje zorgt dus niet voor doorweekte kussens en je hebt echt lang plezier van je buitenkussens. Er gaat niets boven een gezellige barbecue op een zonnige dag en relaxen op je loungeset. Ook daar heeft Praxis alles voor in huis! Bij Praxis heb je de keuze uit barbecues op houtskool, elektrisch of op gas. De bbq’s zijn er in vele verschillende maten en voor ieder budget.

Verder kan je bij Praxis ook terecht voor alle benodigdheden voor het onderhoud van uw moestuin of vijver. En natuurlijk worden ook de kinderen niet vergeten! Zandbakken, glijbanen, trampolines,… Praxis biedt veilig en leuk buitenspeelgoed voor kids van alle leeftijden. 

Maar Praxis Budel is natuurlijk ook het adres voor alle andere klussen binnen- en buitenshuis! Bovendien kan je er nog altijd terecht voor het Post NL punt. Praxis Budel is gelegen aan de Instraat 6A in Budel. Geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdag 8.00 uur tot 17.00 uur. Zondag is Praxis Budel ook open, van 12.00 uur tot 17.00 uur.