Bergrunner in wandelvierdaagse Nijmegen

BUDEL – Afgelopen week deed Bergrunner Helene Oosterheert mee aan de wandelvierdaagse in Nijmegen. Na een gedegen voorbereiding en nog het rondje Someren van 40 kilometer gewandeld te hebben, moest het lukken om 4 dagen lang de afstand van 40 kilometer te overbruggen. Tijdens de vierdaagse hadden de deelnemers de weeromstandigheden mee en zodoende ontstond er een ideale wandelsfeer. Het was toch een hele opluchting toen de “Via Gladiola” in zicht kwam met op het einde de finish. Na het behalen van het vierdaagse kruisje kan Helene terugzien op een zeer geslaagde wandelvierdaagse. Wil je de conditie verbeteren met wandelen, nordic walking of hardlopen dan kan dat bij de Bergrunners. Voor info zie www.bergrunners-budel.nl of tel: 0031 6 14139196

Foto: Helene Oosterheert