Expositie Annabel’s Atelier 

BUDEL – Zaterdag 3 en zondag 4 augustus is iedereen welkom om tussen 11 en 16 uur vrijblijvend een kijkje te komen nemen naar de schilderijen en sculpturen van Annie van Hunsel-Jacobs aan de Vliegenstraat 50 te Bunde (bij Maastricht). Tijdens deze expositie kunnen de bezoekers genieten van een groot aantal werken uit haar collectie. De expositie is ook makkelijk te bereiken als u per trein reist. De expo-ruimte is vijf minuten lopen van het station in Bunde. De Budelse kunstenares met Limburgse roots is ook in onze regio al jarenlang een bekend begrip door eerdere exposities. Het te bewonderen werk bestaat uit abstracte stukken met haar kenmerkende felle kleurgebruik, maar ook haar rustigere werken zijn krachtig en dynamisch en mogen gezien worden. De compositie is altijd boeiend en soms wordt aan de abstracte werken een realistisch beeld toegevoegd. Annie heeft zowel nationaal als internationaal geëxposeerd, onder meer in België, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Denemarken, Noorwegen en Zweden. 

Wilt u meer weten of op een ander tijdstip de expositie bezoeken? Ga naar www.annabelsatelier.nl of mail naar info@annabelsatelier.nl.