Handbal Neerpelt viert zijn gouden jubileum! 

NEERPELT – En dat feest wil je toch niet missen! Alle spelers, oud-spelers, supporters, sympathisanten, (ex-)bestuursleden en iedereen die “den handbal” genegen is, worden verwacht op het bruisende handbalfeest op 31 augustus vanaf 18 uur in het Hubertuscollege te Pelt.

Sporting Nelo  begint met een ‘Meet & Greet’ gevolgd door een feestzitting. Hiervoor kun je  inschrijven op events@sporting-nelo.be  Indien je vragen hebt, kan je die eveneens stellen via dit e-mailadres.

Na deze feestzitting is er uiteraard de mogelijkheid om in een gezellig kader herinneringen op te halen met de ongetwijfeld vele bekenden die je ontmoet. En voor wie zin heeft in wat meer actie, is er vanaf 20.00 uur DJ Bodje (AKA “The Voice van Sporting”) en vanaf 21.00 uur Funky D die als één van de beste coverbands van het land zal zorgen voor de nodige ambiance op de speelplaats ….. waar het allemaal is begonnen. Iedereen is welkom en inschrijving voor deze optredens  is niet vereist.

 50 jaar lang heeft de club spelers, bestuursleden, supporters en sympathisanten zien komen en gaan. Het is onmogelijk om hen allen te bereiken voor dit feest. Daarom vragen we jou om deze uitnodiging zoveel mogelijk te delen. Want niemand wil dit feest missen! Toch? Op zondag 11 augustus vindt al een galamatch plaats tussen Sporting en USDK uit Duinkerken, een Franse handbaltopper. Deze match is gratis bij te wonen in het Dommelhof om 17.00 uur, om 15.00 uur spelen de Ligaploegen van Sporting en Meeuwen ook een oefenmatch.