Senioren Budel en de actie Rabo Clubsupport

BUDEL – De nieuwe naam voor de sinds jaren bekende actie ‘Rabo Samen Sterker’. Onder deze nieuwe naam schenkt de Rabobank vanaf nu elk jaar een stukje van de winst aan verenigingen en clubs. Zodat verenigingen en clubs kunnen blijven doen wat zij al veel langer doen:  De wereld leefbaarder maken. 

Dit jaar heeft Rabobank Weerterland en Cranendonck een geldbedrag van maar liefst  €  175.000,- opzij gezet voor lokale verenigingen, stichtingen en clubs.

Hoe werk het ?
Alle  leden van de Rabobank, kunnen stemmen en krijgen daarom in september a.s. een stemkaart met een unieke code thuis gestuurd, waarmee in de periode van 27 september t/m 11 oktober via de website van de Rabobank www.rabobank/clubsupport.nl/weerterland-en-cranendonck/deelnemers
 de favorieten gestemd kunnen worden uit een lijst  meedingende clubs en verenigingen.

Lid worden?
Ben je wel rekeninghouder bij de Rabobank maar nog geen “lid”? Vraag dan nu via de website
www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden het lidmaatschap aan, zodat jijzelf, maar ook je familie en bekenden, een of twee stemmen kunt uitbrengen op Senioren Budel (voorheen Katholieke Bond voor Ouderen). Want, hoe meer mensen er op ons stemmen, des te groter de steun waarmee de Rabobank onze activiteiten de komende 12 maanden zal ondersteunen.

Hulp nodig?
Voor hulp en info bij de stemming staat het secretariaat van Senioren Budel voor je klaar op telefoon 0495 492519. We helpen graag!