Uitstap zangkoor Grote-Heide 

GROTE HEIDE – Op 13 juli, na één jaar onderbreking, genoot het voltallige kerkkoor, met partners, van haar traditionele vakantie-uitstap. Het werd een ontspannende grensstedenbootocht over Maas en Maasplassen. 

Genietend van de natuur, van koffie en knapkoek, klonken de koorklanken over ’t water, tot vreugde van de oeverbezoekers! De lekkere maaltijd in restaurant “De Spaenjerd”, was gekruid met veel gezelligheid. In de middag ontving de heer Pepels de koorleden in zijn groente-, rozen- en siertuin. Met veel animo gidste hij de zangers doorheen het mooie domein. In een prachtig prieeltje werd de dag afgesloten met koffie en gebak, en ja, hoe zou het ook anders… met ’n reeks gezellige profane liederen die het koor rijk is. De gastheer was ontroerd. Bij vertrek huiswaarts, zagen de koorleden alleen maar blije dankbare gezichtjes! Het is zoals zij in ’n liedje zingen…

“Lustig is het zangersleven, faria, niemand kan ons iets beters geven, faria! Sterk wordt ‘t lichaam en blij ’t gemoed, al dat zingen doet toch zo goed! Faria….”