Biljarttoernooi ‘Stoot over Rood’ Maarheeze

MAARHEEZE – Op zaterdag 27 juli zijn de laatste twee rondes van het jaarlijkse biljarttoernooi Stoot over Rood gespeeld in De Smeltkroes te Maarheeze. Het was een spannend toernooi dit jaar, waarbij de uitslagen erg dicht bij elkaar lagen. 

Bijna iedereen leek in staat om het toernooi te winnen. Niemand heeft zonder een verliespartij de finaledag gehaald en veel partijen eindigden met een minimaal verschil. 

Uiteindelijk is Jan Doms vierde geworden, Harrie van de Laar behaalde net als vorig jaar de derde plaats, gastheer Thieu Rooijakkers wist bij zijn eerste deelname de tweede plaats in te nemen en Jan Soors prolongeerde zijn titel “Kampioen Stoot over Rood” van de gemeente Cranendonck. Volgend jaar gaan we dit toernooi nog meer verbeteren en het vindt wederom plaats in de maanden juni en juli. Houd HAC Weekblad in de gaten.

Foto vlnr: Harrie van de Laar, Jan Doms, Jan Soors en Thieu Rooijakkers