De Coconblazers te gast op Eynderhoof 

NEDERWEERT –  Op zondag 4 augustus maken de Coconblazers weer muziek op Eynderhoof. aan de Milderspaat 1 Nederweert Eynd .Een museum waar het altijd goed toeven is, en met regelmaat een speciaal thema aan de orde komt. Op deze dag is er  zelfs een heus Preuvement  in het museum met Streekproducten  en  gerechten uit grootmoederstijd, eten wat de pot schaft, zoervleisj, balkenbrij en veel andere heerlijke zaken . Bent u ook zo benieuwd wat er allemaal te smullen valt in Eynderhoof? Kom kijken, ruiken en proeven. Maar ook luisteren naar de Bohmische en andere klanken van de Coconblazers. De muzikanten  staan garant voor een goed stuk  blaasmuziek afgewisseld met  enkele zangnummers. Geniet op het terras van de zelfgebakken lekkernijen met een kopje koffie of een goed glas bier. Bezoek de oude ambachten in vol bedrijf en aanschouw  de gezellige drukte. Vakmanschap is meesterschap;  dat geldt voor de  vrijwilligers en ambachtslieden van Eynderhoof , maar ook voor de muzikanten van de Coconblazers  Kom dus op  zondag 4 augustus  naar Eynderhoof  De blaaskapel, speelt er van 14.00 tot ca 17.00 uur en brengt leuke goed in het gehoor liggende muziek waarvan u zeker enkele stukjes zult herkennen uit vroeger tijd.
Het volgende optreden van de Coconblazers is  op donderdagavond  8 augustus op de Markt te Weert.
Nieuwe leden zijn overigens nog altijd welkom bij de bijna 25 jarige kapel  dus loop vrijblijvend even binnen op onze repetities  op dinsdagmiddag in de Pinnenhof.