Frituur Marco opent zijn deuren in Hamont 

HAMONT-ACHEL – Op vrijdag 2 augustus wordt de opening van Frituur Marco in Hamont flink gevierd. Niet enkel is er leuk entertainment voorzien, ook is er een presentje voor alle klanten! 

Marco Hoeben opende in 2005 zijn eigen frituur aan de Dorpsstraat in Achel. Drie jaar later breidde hij de zaak uit met de, ongetwijfeld door bijna iedereen gekende, mobiele frietwagens. Ondertussen zijn er al drie mobiele frietwagens inzetbaar, net als springkastelen en koelwagens. En nu is het dus tijd voor een volgende uitbreiding: Marco opent zijn tweede frituur, deze keer aan de Wal 1 in het centrum van Hamont. “Ikzelf zal samen met Timmy Lemmens de frituur in Hamont bemannen,” vertelt Marco. “Timmy is ondertussen al zo’n 5 jaar bij ons in dienst, hij bemande één van de frituurwagens. Mijn vrouw Ellen en onze vaste kracht Katrien blijven de zaak in Achel runnen.” 

Onze nieuwste collega Fleur zal allround inzetbaar zijn.

In Hamont kan iedereen terecht voor heerlijke frieten, snacks en hamburgers. “We bieden een ruime kaart aan met voor iedereen wat wils,” gaat Marco verder. “Bovendien zijn wij de exclusieve dealer van de originele Bicky Burgers in 

Hamont en Achel. Wie op zoek is naar de enige echte Bicky Burger is dus bij ons zeker aan het juiste adres!” De frituur in Hamont zal trouwens uitgerust zijn met enkele handige snufjes. Zo is er een Cashkeeper. “Klanten kunnen hun cash betaling simpelweg via de Cashkeeper doen, waardoor het personeel zelf geen geld meer in de handen hoeft te nemen. Niet enkel is dit tijdsbesparend, het is natuurlijk veel hygiënischer. Uiteraard is het eveneens mogelijk om digitaal, via telefoon of bankkaart, te betalen.” Marco gaat verder: “Ook werken we met een bestelzuil. Klanten kunnen hun bestelling intoetsen en meteen plaatsnemen. We zullen peagers (trilschijfjes) uitdelen aan alle klanten. Zo weten ze precies wanneer de bestelling voor ze klaarstaat. Een andere nieuwigheid is het online bestellen. Via de website www.frituurmarco.be kan je vanuit thuis je bestelling doorgeven en je krijgt een mailtje wanneer de bestelling klaar staat.” Dit laatste is voorzien tegen het einde van het jaar.

In de nieuwe frituur zijn 24 zitplaatsen voorzien. “Bovendien is er langs de frituur een gezellig terras ingericht waar plaats is voor 60 gasten. Voor de privacy zal dit gedeeltelijk afgeschermd worden zodat iedereen rustig kan genieten. Voor de kids is er een speeltuintje voorzien.” Marco en Ellen en het team heten iedereen van harte welkom in de nieuwe frituur. Uiteraard blijft iedereen welkom in de frituur in Achel voor lekkere frietjes, hamburgers, snacks en belegde broodjes.  Frituur Marco in Hamont zal geopend zijn van woensdag tot en met zondag van 16 uur tot 21uur. 

In de zomermaanden: juli, augustus en september zelfs tot 22uur 

Ook als er voor de deur evenementen zijn zullen wij onze uren daarop aanpassen en al vanaf s’middags open zijn. Voor meer informatie kijk zeker eens op www.frituurmarco.be Hier kan je trouwens ook een offerte aanvragen voor de huur van een mobiele frituur, springkastelen of koelwagens. 

GROTE OPENING 
Vanaf vrijdag 2 augustus is iedereen welkom vanaf 16.00 uur voor de grote opening! Het ontvangst zal op een ludieke manier gebeuren en er ligt een leuk presentje en een cadeaubon klaar voor alle klanten! Place to be: Wal 1 in Hamont! 
Foto’s NDB Creative Studio