Repair Café in ’t Buuls Zitje

BUDEL – Er is alweer een maand voorbij en de eerste zaterdag van de nieuwe maand komt er al weer aan. Dus tijd voor een uurtje of twee repareren. Op zaterdag 3 augustus is in trefpunt ’t Buuls zitje weer een Repair Café. Defecte apparaten zoals, broodroosters, ventilatoren, koffiezetapparaten of kruimelzuigers kunnen ter reparatie worden aangeboden. Geef je apparaat een tweede kans want vaak gaan ze dan nog jaren mee. De reparatie is gratis alleen vervangingsmateriaal moet betaald worden. Het Repair Café is van 10 tot 12 uur.  Verdere activiteiten voor augustus….14 augustus Koerdische lunch en 15 augustus uitstapje naar de Achelse Kluis. Voor meer info kun je mailen naar buulszitje@gmail.com of bellen 0031 6 10227398. Je vindt ons trefpunt op de Dr. Ant. Mathijsenstraat 32 tegenover de Borgh.