Weet je wat een goeie is?

Weet je wat een goeie is?

De HacCulCup! De HacCulCup?

Al een aantal weken komt het voorbij in je favoriete weekblad en er hangen her en der al posters. Mensen die zich afvragen waar ik het in godsnaam over heb, zal ik even bijpraten.

De HacCulCup is een internationale lachwedstrijd. Een wedstrijd waar iedereen aan mee mag doen. Iedereen die denkt of misschien wel weet dat hij of zij de leukste is kan zich aanmelden. Er zijn 3 voorronden en een finale. Wanneer jij het publiek het beste kunt laten lachen win jij de HacCulCup. Hoe leuk is dat?

Meer informatie vind je op: www.wauwie.com/hacculcup

Vaak heb ik ergens opgetreden en sta ik daarna met mensen te praten die ook grappen of grappige ideeën hebben. Die mensen klampen me dan aan en zeggen: Weet je wat een goeie is?

Daarna vertellen ze me een grap en vertellen er zelfs bij dat ik die grap gerust mag gebruiken tijdens mijn optredens. In eerste instantie snapte ik niet waarom die mensen die mop zelf niet vertelden voor een publiek. Tot ik daar over na ging denken. Ik besefte dat er eigenlijk weinig tot geen mogelijkheden zijn om voor een groot publiek grappen te vertellen en de mensen te vermaken.

Maarrr…..weet je wat nou écht een goeie is? Dat dit nu is veranderd!

Er is vanaf september namelijk een mogelijkheid voor iedereen die grappig is en die mensen kan laten lachen. Grappig zijn voor een groot publiek. Nu kan het! Meld je daarom aan.

Heb jij altijd al op een podium je grappen willen vertellen? Weet jij wat een goeie is?

Laat het iedereen horen en meld je aan. Misschien ben jij wel de winnaar van de HacCulCup.