Autoschade Aarts in Budel 

BUDEL – Als hersteller van alle soorten schade, groot en klein, aan diverse auto’s, motors, bedrijfswagens, caravans en campers is Autoschade Aarts hét adres voor uw wagen wanneer u schade heeft opgelopen. Zaakvoerder Frans Aarts zit al jarenlang in de wereld van het schadeherstel en is sinds 1987 op zelfstandige basis gestart. Wat begon met een kleine werkplaats aan huis, groeide uit tot een bedrijf met een ruime werkplaats, burelen en twee vaste werknemers Bart en Johan, in de Fabrieksstraat in Budel. Bovendien werd de werkplaats onlangs nog meer uitgebreid. 

Want vanaf nu zijn er verschillende afdelingen in de werkplaats. Zo is er nu een apart gedeelte voor het industrieel spuitwerk, een aparte ruimte voor de herstellingen aan auto’s, trikes, campers,… Bovendien is er nog een extra ruimte voorzien voor de opslag van diverse onderdelen en winter- en zomerbanden. “Omdat er nu verschillende afdelingen zijn, hebben we een beter overzicht van de werken die we voorhanden hebben,” legt Frans uit. 

Bijna alle beschadigingen kunnen hersteld worden bij Autoschade Aarts.  Gaande van een kleine deuk tot grote schade. Allerhande voertuigen zijn hier welkom, zoals personenauto’s, bedrijfswagens, motors, caravans en campers,… Dankzij het deskundige team, bestaande uit Johan, Bart en Frans, en de moderne werktuigen kunnen alle voertuigen op de beste service rekenen. Uw beschadigde wagen kan gratis opgehaald worden en teruggebracht, indien dit gewenst is. Als extra bonus wordt uw auto ook nog eens gepoetst afgeleverd! Niet enkel de herstellingen worden mooi voor u in orde gemaakt, ook het papierwerk wordt uit handen genomen. Zo maakt Frans alle administratie, verzekeringspapieren en schadeformulieren graag voor u in orde. En iedereen kan er rekenen op een gratis leenauto, zodat u niet zonder vervoer komt te zitten tijdens de reparatie. 

Ook is het bedrijf gespecialiseerd in industrieel spuitwerk, kunststoflassen en polyesterreparaties. Verwarmingsradiatoren, maar ook machine onderdelen , kunststof profielen en andere onderdelen kunnen zonder problemen en professioneel gespoten worden. En dankzij het kunststoflassen kunnen o.a. bumpers en andere onderdelen uit kunststof gerepareerd worden. Erg handig voor reparaties aan caravans en campers. Nieuw is ook een Cardip, een soort van vloeibare carwrap. Bij Auto Aarts kan je dus je voertuig, zonder het risico op beschadigingen, een compleet nieuwe kleur geven. Bovendien is het ook erg gemakkelijk verwijderbaar en het beschermt de onderliggende, oorspronkelijke lak. Er is een erg ruime keuze aan kleuren en daarnaast is het ook nog eens goedkoper dan andere carwraps. Informeer zeker bij Auto Aarts naar de mogelijkheden. 

Naast hersteller is dit bedrijf ook het aanspreekpunt als het gaat om trikes. Zowel voor de aankoop, het onderhoud, het herstellen en het ombouwen van trikes  kan iedereen bij Trike Service Budel terecht. Het ombouwen van een trike gebeurt uiteraard volledig naar wens van de klant. Denk hierbij aan o.a. dikke vorken, dikke tanks en exclusief spuitwerk. Aarts is tevens subdealer van Boom-trikes, een merk dat een erg hoge kwaliteit garandeert. Uw trike kan eveneens opgehaald worden en teruggebracht, indien dit gewenst is. Kijk zeker eens op www.trikeservicebudel.nl voor alle mogelijkheden en meer info. 

Autoschade Aarts is gelegen aan de Fabrieksstraat 106 c in Budel en is iedere werkdag geopend van 7.45 uur tot 17.30 uur, en zaterdag van 8 uur tot 13 uur. Daarnaast zijn ze altijd telefonisch te bereiken via 0031495 49 58 93. Kijk ook zeker eens op www.autoschadeaarts.nl of op www.trikeservicebudel.nl