Neos Pelt sluit het werkjaar af

PELT – Ondanks de uitzonderlijke temperaturen (40,6 graden Celsius in Kleine Brogel!) waren ruim 100 leden aanwezig voor het traditionele Bourgondische feest in het college in Pelt. Voorzitter Louis Kwanten verwelkomde eenieder en stelde met fierheid vast dat het ledenaantal inmiddels is gestegen tot 208. Hij lichtte het doel van onze organisatie toe:  “Senioren zinvol hun vrije tijd laten gebruiken”.  Neos bestaat 35 jaar, heeft in Vlaanderen 218 afdelingen en meer dan 34.000 leden. Het personeelsbestand bestaat uit meer dan 35 personen. Het is de enige Vlaamse seniorenvereniging met een stijgend ledenaantal.

 Tussen de gangen van het rijkelijke buffet door presenteerde ondervoorzitter Philo Kelchtermans het programma voor het komende werkjaar. Dit jaar organiseert de stuurgroep zes voordrachten, drie daguitstappen, evenveel feesten, meerdere sportactiviteiten, een fietsvakantieweek en verder nog een meerdaagse reis. De leden krijgen waar voor hun (lid)geld. Het nieuwe werkjaar start in september. 

Meer daarover op de website : www.neos-pelt.be