De Wensboom gaat door

MAARHEEZE – Mede dankzij de schenking van de website Maarheeze.nu laat de wensboom ook nog een beperkt aantal “stille” wensen uitkomen. De wensboomactie van afgelopen jaar was wederom een groot succes. De Wensboom heeft veel mooie, lieve, hartverwarmende wensen kunnen en mogen vervullen. Wensen van Maarheezenaren voor Maarheezenaren. Hier kunnen we met ons allen met een warm gevoel op terug kijken.

Er zijn ook wensen zijn die om bepaalde privéredenen, niet in de boom terecht zijn gekomen. Want ook Maarheeze kent mensen die het moeilijk hebben door allerlei omstandigheden (die men niet altijd zelf in de hand heeft). Financieel, emotioneel, contactueel of een combinatie ervan. Uitsluiting en vereenzaming liggen dan op de loer. Een klein steuntje in de rug kan dan al ooit wonderen doen.  Dankzij de vrijgevigheid van velen tijdens de Wensboomactie én de bijdrage van Maarheeze.nu gaat Sociaal Makelaar  Marina Bukkems samen met het Wensboom-team een beperkt aantal van deze “stille “wensen uit laten komen. De persoon in kwestie is alleen bij de Sociaal Makelaar bekend en zal verder voor anderen anoniem blijven. Weet u, of bent u zelf iemand waarbij op deze wijze steuntje in de rug het verschil zou kunnen maken? Laat het weten aan Marina en zij gaat samen met het wensboom-team proberen om deze ’stille wens’ te realiseren.

Marina Bukkems te Dorsthorst is te bereiken via tel. 0031 6-82662263 of e-mail:

sociaalmakelaar-maarheeze@cranendonck.nl