Woensdag 7 augustus  Kindermiddag = Bakdag in Eijnderhoof

NEDERWEERT – Deze bak-middag gaan de kinderen aan de slag met de deegrol. Alle kinderen zullen in stijl met schort en bakkersmuts op met het deeg aan de slag gaan voor het bereiden van een broodje en een vlaaitje. Is het baksel klaar, dan is het smullen maar.

Deze middag is niet alleen erg leerzaam, maar er wordt ook iets aan creativiteit van de kinderen verlangd bij het versieren van het gebak. Tijdens of na het bakken is er nog voldoende tijd voor oude volksspelen, zoals zak lopen, touw trekken, stelten lopen, poppenkast spelen en diverse beweeg- en zangspelletjes. Het museum is tijdens de zomervakantie geopend op dinsdag-, woensdag-, donderdag- vrijdag- en zondagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie www.eynderhoof.nl