HacCulCup: internationale wedstrijd met hoog humorgehalte

HAMONT – De HacCulCup is een nieuwe internationale lachwedstrijd. Hac staat hierbij voor HAC Weekblad die samen met Wauwie VOF de wedstrijd organiseren. Cul staat voor cultuur, omdat het hierbij gaat om een culturele aangelegenheid, maar het staat ook een beetje voor kul oftewel flauwekul die er tijdens de voorronden en in de finale nogal wat voorbij zal komen. Verder staat Cup uiteraard voor de trofee die de winnaar van de HacCulCup tenslotte mee naar huis zal mogen nemen. De HacCulCup is een wedstrijd waarbij iedereen mag laten zien het in zich te hebben om het publiek te laten lachen. Iedereen mag zich aanmelden tot vrijdag 23 augustus. Stuur een mailtje naar arian@wauwie.com en je ontvangt spoedig alle informatie.  Of kijk hier: www.wauwie.com/hacculcup

Wanneer er voldoende aanmeldingen zijn zal er een loting volgen. De wedstrijd bestaat uit 3 voorronden en de finale. De voorronden vinden plaats in Cranendonck en Pelt. De finale van dit alles is op vrijdag 4 oktober in Cinema Walburg te Hamont. Meld je dus snel aan!

De voorronden zijn GRATIS entree en voor finalekaartjes check je deze link: 

https://www.ticketkantoor.nl/shop/hacculcup2019