Monica’s Opvang

MAARHEEZE – In oktober start in Maarheeze  Monica’s Kinderopvang. Dat is een kindvriendelijke, kleinschalige professionele kinderopvang aan huis. Monica is een jonge, enthousiaste gastouder. Ze heeft alle benodigde diploma’s en certificaten behaald en is aangesloten bij gastouderbureau ViaViela. Het huis en de tuin zijn volledig aangepast zodat kinderen er veilig kunnen spelen. Er is een slaapkamer waar de kleintjes hun middagdutje kunnen doen. Monica start met kinderen van 0 tot 4 jaar. Kinderen zijn 5 dagen per week welkom bij haar (in overleg zelfs ook op zaterdag). Zoekt u een plek waar uw kind veilig en liefdevol wordt opgevangen of wilt u meer info, neemt u dan contact op met Monica’s Opvang. Dat kan via info@monicasopvang.nl of per telefoon of WhatsApp 0031 6 81504658. De website is www.monicasopvang.nl