Kindervakantiewerk Budel

BUDEL – De stichting K.V.W. activiteiten zijn al weer bijna afgerond voor deze zomervakantie. De kinderen hebben zich al prima vermaakt met de verschillende  activiteiten waar ze zich weer lekker konden uitleven. Deze week  sluiten we het KVW seizoen  weer af met de 49ste K.V.W. van Hunsel en Govers  avond wandel vierdaagse. 

De wandelaars zijn alle avonden om 17.30 uur gestart vanaf de Poelderstraat (Beachveld Ledub) te Budel.  Ook de afsluitingsavond op vrijdag 16 augustus vindt plaats op het beachveld. Tijdens de afsluitende avond komen de wandelaars samen bij het bejaardenhuis  waar de deelnemers onthaald worden met een muzikale groet van harmonie EMM muzikanten. De grote en bonte stoet van deelnemers en begeleiding zetten, om stipt 20.00 uur, vanaf daar de laatste kilometer in naar het eindpunt aan de Poelderstraat. Tijdens die laatste etappe worden ze voorafgegaan door de  drumline Budel. Wederom nodigen we familieleden, opa’s en oma’s, uit om hun “helden” een warm ontvangst te geven langs de route die loopt vanaf het bejaardenhuis linksaf naar de Cranendoncklaan, stoplichten rechtsaf naar de Nieuwstraat, voor het medische centrum  door, Grensweg oversteken en  vervolgens  naar de Poelderstraat, waar de stoet rechts af op het beachveld het eindpunt bereikt heeft. Hier krijgen de kinderen en vrijwilligers hun welverdiende medaille uitgereikt en vind er een gezellige afsluiting plaats onder het genot van een hapje en drankje.