Wie doet er mee met ‘Minoes’ de Musical?

BUDEL – Een groep kinderen uit Budel en omgeving zijn net begonnen met het repeteren voor hun nieuwe  musical; Minoes. Het bekende verhaal van Annie M.G. Schmidt is bewerkt en zit boordevol leuke liedjes voor jong en oud. Deze musical zal te zien zijn in het voorjaar van 2020! En …jij kunt hier aan meedoen! Deze musical bevat veel rollen en daarom kunnen  kinderen zich nu opgeven voor de musicallessen. Deze worden gegeven door Desdemona Dance bij Sportivo. Al jaren presenteren zij musicals in Budel zoals daar waren: De Tovenaar van Oz, Annie en Scrooge! En nu dus Minoes. Vanaf 6 jaar kun je meezingen, dansen en acteren. Dus heb je musical kriebels? Geef je dan snel op via info@desdemonadance.nl of bel 0031 6-51034019. De les is elke woensdag van 13.15 tot 14.15 uur.