Blij(f) in beweging in G-sportcentrum Dommelhof

NEERPELT – In G-sportcentrum Dommelhof worden beweegsessies georganiseerd om mensen met een beperking of chronische ziekte te laten sporten. ‘Blij(f) in beweging’ is ons motto, we werken heel laagdrempelig en hechten veel belang aan sociale contacten.

Alle groepen worden deskundig begeleid en voor de meeste groepen wordt samengewerkt met specialisten of organisaties. Zo zijn het Revalidatie en MS-centrum Pelt, KVG, Autisme Limburg onder meer organiserende partners. Naast algemene programma’s, waar iedereen met een beperking welkom is, zijn er speciale programma’s voor mensen met hartproblemen, kanker, Parkinson en MS. ‘Lichaam in balans’ is een nieuw onderdeel, voor een brede doelgroep, waarin we werken aan lichaamshoudingen. G-yoga voor mensen met een verstandelijke beperking staat sinds kort ook op ons programma. Lagere schoolkinderen met een verstandelijke beperking en/of autisme tot slot, verwelkomen we om samen allerlei sporten uit te proberen.

Het hele programma is te verkrijgen via G-sportcentrum Dommelhof, Toekomstlaan 5, 3910 Pelt. Verdere info: gsportdommelhof@limburg.be of 0032 11 80 50 95.