Judoschool Richard opent zijn deuren

MAARHEEZE – Vanaf 20 augustus beginnen de judolessen weer bij Judoschool Richard. Vol goede moed beginnen we aan dit nieuwe seizoen. Na een seminar in Kroatië en een uitnodiging voor de Open British Adaptieve Judo Championship, waar de leraar bij aanwezig zal zijn, zit Richard weer vol met nieuwe technieken en lesmethodes. Indien u of uw kind interesse heeft om eens een keer mee te doen, hoeft u alleen maar een keer langs te komen. U kunt gewoon meedoen met een proefles. De locatie en tijden zijn als volgt: in Maarheeze wordt er getraind op dinsdagen vanaf 17.30 uur in De Smeltkroes, in Deurne is dit op donderdagen vanaf 18.00 uur in de St. Gerardusschool en in Oirschot is dit op vrijdagen vanaf 18.30 uur in De Kemmer. U bent ten alle tijden welkom, een T-shirt en trainingsbroek zijn al voldoende. Meer info is te vinden op www.judoschoolrichard.nl