Nieuw in Leende: Play Football en Play Hockey

HEEZE-LEENDE – Vanaf donderdag 1 augustus heeft het bedrijventerrein aan de Langstraat in Leende er twee speciaalzaken bij. Waar men voorheen voor sportartikelen bij Verest Sport in Heeze, Geldrop en Budel terecht kon, gaan ze nu naar de Lang-
straat in Leende. Daar opende Verest Sport twee speciaalzaken op het gebied van voetbal en hockey.

Play Football  en Play Hockey  zijn twee speciaalzaken met werkelijk waar alles op dit vakgebied. ”We zijn deze specialisatie aangegaan om de vraag nog beter te beantwoorden. Met een zeer uitgebreid assortiment bij zowel hockey als voetbal hebben we een duidelijke regiofunctie voor de verenigingen van bijvoorbeeld Heeze-Leende, Geldrop en Cranendonck en daarbuiten”, zegt Bram van Play. Met het uitgebreide assortiment schoenen, shirts, accessoires, sokken, hockeysticks en tassen op twee verdiepingen met in totaal bijna 500m2 oppervlak slaagt de klant altijd. Betreft het hockeygedeelte op de eerste verdieping is er zelfs een oefenbaantje met kunstgras en een goal. En buiten is een miniveld aangelegd waarop je schoenen en sticks kan testen! ”Het is enorm belangrijk dat een speelster of speler de stick even kan uit proberen. Ze kunnen hier de stick dus vasthouden en een balletje slaan om het gevoel met de stick te krijgen. Wij vinden het erg belangrijk dat het product wat men koopt ook aan de verwachtingen voldoet.” In het weekend van 16, 17 en 18 augustus zal de officiële opening zijn. Tijdens deze 3 dagen krijg je 20% korting op de gehele collectie en maak je kans op vele prijzen! Bezoek de twee speciaalzaken op de Langstraat ook eens en laat u verrassen door het uitgebreide assortiment. Heeft u vragen, stel ze gerust, het deskundige personeel staat u graag te woord.

Meer info vind je op de websites
www.playfootball.shop en www.playhockey.shop. De openingstijden van beide winkels in Leende zijn: maandag van 13.00 uur tot 18.00 uur, dinsdag t/m donderdag van 10.00 uur tot 18.00 uur, vrijdag van 10.00 uur tot 20.00 uur en zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur.