Rood-Wit’67/Plus Regio Cup 2019

BUDEL – Rood-Wit’67/Plus start zaterdag 24 augustus het voetbalseizoen 19/20 met een jeugd- en senioren regiotoernooi. Na het genieten van een warme zomer gaat ook bij Rood-Wit’67/Plus de bal weer rollen.

De trainingen zijn inmiddels al gestart. De vrijwilligers hebben er weer voor gezorgd dat de velden, kleedlokalen en het gezellige clubhuis weer tip top in orde zijn. Voor de start van de competities in september is de Regio Cup een eerste kennismaking met de nieuwe selecties van SV Budel, FC Cranendonck, DOSL, vv Maarheeze, vv Sterksel en Rood-Wit’67/Plus. Van 11.45u tot ongeveer 15.45u  spelen de jeugdteams  onder 17 jaar. Hierna volgt de prijsuitreiking met overhandiging van de wisselbeker. Dan is het de beurt aan de eerste elftallen, zij zullen gaan uitmaken wie de grote Regio Cup als eerste prijs van het seizoen gaat binnen halen. De wedstrijden van de senioren beginnen om 16.30 uur en er wordt, net als bij de junioren, op meerdere velden tegelijk gespeeld. De prijsuitreiking staat gepland rond 21u waarna de Regio Cup afterparty in de kantine van Rood-Wit’67/Plus nog ontspanning en gezelligheid zal brengen. Tussendoor zal er ook nog een vriendschappelijke wedstrijd worden gespeeld tussen de damesteams onder 19 van SV Budel en Rood-Wit’67/Plus. Genoeg redenen om een bezoek te brengen aan het sportpark van Rood-Wit’67/Plus op zaterdag 24 augustus. U bent van harte welkom!