Start seizoen bij BC Budel

BUDEL – Afgelopen zondag is het nieuwe seizoen bij badmintonclub Budel weer begonnen. Voortaan kunnen de leden elke woensdag en zondag weer hun geliefde spelletje spelen.

Op zondag van 10.00 uur tot 12.00 uur en op woensdag van 20.00 uur tot 22.30 uur. Ook met Budel kermis is de zaal geopend op de zondagmorgen en de woensdagavond! De trainingen beginnen weer op woensdag 4 september: om 18.30 uur eerst de jongste jeugd, om 19.30 uur gevolgd door de oudere jeugd en de senioren.

De competitie van het eerste team op zondag begint halverwege september en de 1ste thuiswedstrijd is zondag 15 september. De midweekcompetitie begint later. De indelingen van de teams zijn nu nog niet bekend, maar zodra die wel bekend zijn verschijnen ze ook op de website. Wilt u ook eens kennismaken met onze leuke badmintonsport: bel dan naar Ans Goossens (0031 495-494329) voor de jeugd of Eddy Dupree (0031 6-52300975) voor de senioren. Voor de maanden augustus en september kunt u gratis proberen of u badminton een leuke sport vindt. Voor nadere info kunt u kijken op:

 www.bcbudel.nl.