Uitslagen zomerwedstrijden

CRANENDONCK – De vakantieperiode wordt door veel lopers gebruikt om even niet te lopen en juist andere sporten te doen.

Anderen gebruiken deze periode om eens ergens anders een wedstrijd te lopen. Geert Hertogs en Erik de Laat hebben de Trail des Fantomes gelopen. Deze trail over 33 km door de heuvels van de Ardennen was zwaar. Niet alleen omdat er bijna 1600 hoogtemeters in zaten maar ook door zeer steile hellingen, rotsen waar vanaf geklauterd moest worden en een rivier die overgestoken moest worden. Trainster Irma van Gils gebruikte de vakantie om twee trails in Duitsland te lopen. De Heuchelbergtrail van ruim 24 km en de Maintaltrail van 30 km. Beiden met veel smalle paadjes, prachtige uitzichten en ongeveer 600 tot 800 hoogtemeters. Op de Volksloop in Weert waren zowel in juli als in augustus weer lopers van onze groep aanwezig. De vakantieperiode begon voor een aantal leden met Singelloop in Weert op 28 juni. Op deze warme zomeravond werd sterk gelopen door zeven lopers van onze loopgroep. Geert Hertogs werd daarbij op de 10 km eerste bij de M60. Zondag 15 september organiseert Loopgroep Cranendonck zelf een gezellig evenement door prachtige natuur. Je kunt in hardlopen over 5 km, een kwart marathon of halve marathon. Zou jij ook graag eens mee willen doen aan zo’n evenement? Wil jij genieten van hardlopen, maar kan je wel wat hulp gebruiken? Schrijf je in voor Yakult Start to Run. Dat is leren hardlopen van een goede trainer in een gezellige groep. We beginnen in Soerendonk op maandagavond 23 september. Voor meer informatie: Irma van Gils 0031 6-23042276 of www.loopgroepcranendonck.nl