Wandelclub

BUDEL – De Seniorenvereniging Budel organiseert vanaf september weer op iedere 2de, 4de en 5de dinsdag van de maand een wandeling. Het vertrek is steeds om 13.30 uur op de parkeerplaats achter De Borgh. Van daaruit rijden we met auto’s naar het startpunt van de route, die tussen de 6,5 en 7,5 km lang is en tussen de 1,5 en 2 uur duurt. De deelname aan de wandeling is gratis maar we vragen wel of meerijders aan de chauffeur van de auto € 2,- onkostenvergoeding betalen. Inmiddels hebben we zo’n 28 routes dus iedere wandeling komt slechts 1 x per jaar aan de beurt. Het wordt dus nooit eentonig. Na de wandeling drinken we nog ergens een kopje koffie of iets sterkers en dan zijn we om 17.00 uur weer thuis. Een overzicht: op 10 september wordt de Tongelreep route gewandeld in Valkenswaard, op 24 september de Witvenroute in Someren, op 8 oktober gaan we naar De Luijsen in Bocholt, op 22 oktober naar de Grote Haart Warande in Hamont en op 29 oktober naar Leudal in Haelen. In november wordt er op de 12de gewandeld op de Lozerheide in Lozen en op de 26ste in het Weerterbos Laar in Weert. Op 10 december staat De Pan in Maarheeze op het programma en op 24 december, de laatste wandeling van 2019, wordt er gewandeld in het natuurgebied van de IJzeren Man in Weert.