#Boerentrots

HAMONT-ACHEL – In het weekend van 17 en 18 augustus doken, verspreid over heel Vlaanderen, een 50-tal stropoppen op. Daar zit Groene Kring, de vereniging voor jonge land- en tuinbouwers, voor iets tussen. Met deze actie toont de beweging dat ze #Boerentrots is.  De Groene Kring wil een eerbetoon brengen aan alle boeren en tuinders die elke dag het beste van zichzelf geven om al dat lekkers driemaal daags op ons bord te krijgen. Er zijn stropoppen in alle maten, vormen en ontwerpen. De jonge land- en tuinbouwers maakten er echte eyecatchers van. Ook aan de kiosk in Achel is een stropop te vinden, langs een groot spandoek waarop info staat over de Dag van de Landbouw. Iedereen is voor deze editie van de Dag van de Landbouw van harte welkom bij de familie Boonen op De Buite Hei op 22 september.