Regen geen spelbreker voor Cambrinus beachvolleybal

BUDEL – Het 15 jarig lustrum had duidelijk beter weer verdiend maar de sporadische regenbuien zaten het zomerse karakter van het Cambrinus beachvolleybal toernooi niet in de weg.

150 Kuub zand bleek een prima ondergrond voor de wisselende weersomstandigheden. De strakke organisatie geeft al jaren een professionele uitstraling aan de vele teams die op verschillende niveaus strijden voor de eer. De zaterdag poule, spelend in teams van 6, werd dit jaar gewonnen door Net Nie dat OPS Bakermans Montage voor bleef. Zondag is steeds het strijdtoneel voor de geoefende volleybalspelers. In twee klasse, prestatie en recreatief, speelden de teams met 4 spelers hun wedstrijden om de moeilijkheidsgraad iets te verhogen. Bij de professionals ging de winst naar het team van Joeri Polman. Team Kaboem legde beslag op de tweede plek. Bij de recreatieve klasse ging zondag de winst naar Sexy Volley voor het team David & Goliath. 

Het vele werk van de organisatie bleek eens te meer een goede garantie voor een geslaagd sportief evenement dat al 15 jaar het centrum van Budel een weekend lang de uitstraling geeft van een Beach club.