Vlaams Kampioenschap Cadetten/scholieren

PELT – Op 15 augustus werd het Vlaams Kampioenschap Cadetten/scholieren georganiseerd te Oordegem. Het is alweer een hele tijd geleden dat er 5 SACN atleten geselecteerd waren voor deze Vlaamse Kampioenschappen.

We zitten weer op de goede weg, vooral dankzij onze jonge gemotiveerde trainers! Als het merendeel van de atleten hun PR halen op een kampioenschap dan is er goed gepiekt! Het resultaat: 1 gouden,1 bronzen, een 4de plaats en twee 8ste plaatsen. SACN mag als club heel tevreden zijn. Sasha Sijbers won goud bij verspringen met  6m48 en zette zelfs een nieuw clubrecord en natuurlijk ook een persoonlijk record. Bij kogel behaalde hij zilver met 14m43, eveneens een clubrecord en een persoonlijk record.  April Verkoyen wist mooi brons te behalen in het discuswerpen met een worp van 31m71, eveneens een persoonlijk record.  Bij het kogelwerpen werd ze 4de. Ruben Allaert werd 8ste bij de 400m cadetten met een knappe tijd van 55”08, een persoonlijk record. Kato Vandervelden werd bij kogel 8ste en bij de 80H 20ste. Lorist Boy werd dan weer 16de bij de 200m met 23”91 en zette hiermee ook een persoonlijk record.  Dikke proficiat, ook voor jullie trainers Lieze  Peeten en en Daan Stevens.