Limburgs record en zilver op BK meerkamp

PELT – Op 17 en 18 augustus trokken de atleten van SACN naar de Belgische kampioenschappen meerkamp. Sasha Sijbers, Cadet van sporting atletiek Neerpelt, beleefde samen met zijn trainster Lieze Peeten een top weekend in Brugge.

Voor zijn 2de meerkamp ooit bij de cadetten schoot hij bijna onmiddellijk de hoofdvogel af. Met 4998 punten over 2 dagen verpulverde hij het Limburgs record met meer als 300 punten en kwam hij op het laatste nummer de 1000m maar 5 seconden tekort om het goud van deze meerkamp te mogen ontvangen. Met 5 overwinningen en meerdere persoonlijke records op de 8 nummers kunnen Sasha en zijn supporters zeker tevreden zijn. Bij de cadetten dames hadden we 2 atletes in wedstrijd: Kato Vandervelden werd 10de en April Verkoyen 15de. Proficiat atleten en trainers met deze mooie prestaties!