De Coconblazers te gast op de Landdag 

ALTWEERTERHEIDE – Op zondag  1 september  herleven  in Altweert  weer de oude  tijden. Een dagje terug in de tijd van weleer op de Jaarlijkse Landdag bij een gezellige sfeer is er veel te zien en te beleven  op het terrein van Camping de Deyel  aan de  Heltenboschdijk 10 te  Altweerterheide. Zo zijn er oldtimers,  tractoren,  grote  en kleine stationaire motoren,  schapen en eenden drijvers, oude  ambachten en vele andere zaken. Maar natuurlijk is er ook muziek en wel van de Coconblazers uit Nederweert. Deze blaaskapel  maakt  al  bijna 25 jaar muziek  en zijn vooral  bekend door hun  Böhmische en andere vrolijke klanken. Met  een 20 tal optredens per jaar zijn ze dan ook bekend  in de regio. Van twee tot vijf  is het dan ook zeker genieten met een hapje en een drankje op het terras en in de feesttent. De dag wordt afgesloten door het Duo Double You M al met  genoeg  redenen  om er een leuke dag van te maken. Bij goed weer is ook het  fietstochtje door het land van Bolle Jan  naar de Deyel een genoegen op zich. De landdag begint  om 9.00 uur maar wordt om 13.00 uur officieel geopend  en om 20.00 uur beëindigd.