Open Dag van Scouting Frère Jacques Budel 

BUDEL – Scouting Frère Jacques organiseert op 31 augustus de jaarlijkse open middag die voor iedereen vrij toegankelijk is. De open middag wordt gehouden bij de Blokhut van de Scouting, Broekkant 81 te Budel. Van 14.00 uur tot 16.00 uur is er een doorlopend programma met allerlei leuke en spannende ‘scouting’-activiteiten zoals zelf pizza’s bakken, kabelbaan, boomklimmen, handboeienparcours en nog veel meer. Kijk voor info op de Facebookpagina van Scouting Budel. Tijdens deze open middag laten de Bevers (4-7 jr) , de Welpen (7-11 jr), de Verkenners ( 11-15 jr.) en de Rowans (15-18 jr) zien hoe leuk het is om bij Scouting te zijn. Misschien is het ook wel wat voor jou? Voor alle papa’s , mama’s, opa’s,  oma’s en andere belangstellenden is er koffie met koek, voor de kinderen is er ranja en een zakje chips. Kortom: het wordt een gezellige middag op 31 augustus!