Demonstraties Tai Ji Quan, de zachte weg 

HAMONT-ACHEL – Op dinsdagavond 24 september en woensdagmiddag 25 september organiseert Tai Ji Quan een informatiemoment met demonstratie over Tai Ji. Dit wordt gegeven door Jef Reynders, die al meer dan 30 jaar ervaring heeft met deze Chinese bewegingskunst. Tai Ji Quan is een lang beproefde methode van bewust gezond bewegen. Deze Chinese filosofie van Yin en Yang geeft de kans en belooft om ons levenscomfort te verbeteren. Niet alleen het fysieke wordt zacht benadert, ook het mentale krijgt versterking. Hierdoor keert ook de rust in het hoofd terug. Stress situaties kunnen beter onder controle gehouden worden. Een hele reeks van voordelen worden aangereikt. Gemakkelijk en stap voor stap worden de zacht vloeiende bewegingen aangeleerd, zodat je dit thuis zelfstandig verder kan inoefenen, bestuderen en benutten. Tai Ji Quan  is voor iedereen die op zoek is naar gezond en verantwoord bewegen, jong, ouder, vrouw en man. Het informatiemoment met demonstratie gaat door op dinsdagavond 24 september van 19.00 uur tot 20.30 uur en op woensdagmiddag 25 september van 13.00 uur tot 14.30 uur in fietscafé De Burg aan De Burg 32-34 in  Hamont. Voor meer info kan u contact opnemen met Jef Reynders via tel. 0032 472733752 of via tai.ji.dezachteweg@gmail.com