Budels, 2 x op NUMMER 1 tijdens de World Beer Awards 2019!

BUDEL – Aan de Budelse Brouwerij zijn tijdens de World Beer Awards 2019 in Londen zowel aan Budels White Gose als Budels Malty 0.0% Dark een eerste prijs toegekend.

Budels Malty Dark is verkozen tot het beste Low Alcohol bier van Nederland, 

Budels White Gose werd onderscheiden met een eerste plaats  als beste Nederlands Gose bier. De World Beer Award is werelds grootste biercompetitie. In totaal werden meer dan 3500 bieren uit de hele wereld ingezonden. Een jury bestaande uit internationale biersommeliers en bierdeskundigen keurden de bieren en bepaalde per categorie een winnaar per land. Budels Malty Dark 0,0% is één van de vier Budelse alcoholvrije bieren. Door gebruik te maken van diverse biologische gerstemouten heeft dit donkere alcoholvrije bier een verrassende en aangename smaak.

Budels White Gose Bio is een biologische tarwebier. Dank zij haar speciale vergisting is dit bier licht zuur van smaak en heeft accenten van citrus en koriander. Een heerlijk verfrissend bier, mooi licht van kleur en een alcoholpercentage van 4,5%.

De Budelse Brouwerij is een familiebrouwerij, opgericht in 1870. Kijk voor meer informatie over de historie en het volledige assortiment van 22 bieren op www.budels.nl