Wedstrijd Ridder Kuno 

CRANENDONCK – He, pssst, beste kinderen uit Cranendonck… We hebben een leuke wedstrijd voor jullie! Zoals jullie misschien weten komt er een superleuke belevingsroute over een bijzondere ridder in Budel. Deze belevingsroute wordt geopend op 21 september en om dit te vieren hebben wij een leuke wedstrijd bedacht. Kijk hiervoor eerst maar eens naar het filmpje wat je ziet staan op de facebookpagina Gewoon in Budel. Gedaan? Dan komt nu de wedstrijd! Kuno bezoekt allerlei bijzondere plekken in zijn tijdmachine. Maar misschien zijn er nog veel meer mooie plekken in Budel die hij vergeten is! Weet jij welke plek hij zou moeten bezoeken? Maak een mooie tekening van die plek en lever die tekening voor 18 augustus in bij de VVV. Dan win jij misschien wel een bon van de speelgoedwinkel, of een bioscoopbon! De prijsuitreiking van de wedstrijd is tijdens de lancering van de route op 21 september om 14.00 uur bij het Schepenhuis.