Ontdek de vele voordelen van een robotmaaier

HAMONT-ACHEL – Horta Hamont heeft een ruim aanbod aan robotmaaiers. Deze automatische grasmaaiers hebben tal van voordelen. Zo krijgt u de kans om nog meer te genieten van uw tuin en te ontspannen. Verder kunt u met een gerust hart op vakantie gaan zonder iemand te vragen om het gras te maaien De robotmaaiers zijn uitgerust met een geavanceerde, innovatieve technologie en een krachtige motor waardoor ze een lange tijd achtereenvolgens kunnen maaien. En dankzij een correcte programmering van uw toestel is uw gras steeds gemaaid op de gewenste graslengte en op de plaatsen die u wilt. Bovendien zijn de robotmaaiers gemakkelijk in gebruik en onderhoud. Het team van Horta Hamont helpt u graag mee op weg naar een perfect gazon. 

Er zijn robotmaaiers die tot maar liefst 3,5 uur non-stop kunnen maaien. Via de instellingen kan u aangeven op welk tijdstip u dit het liefste hebt, waarschijnlijk wanneer u zelf geen gebruik maakt van de tuin. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken dat de robotmaaier u voor de voeten loopt. Daarnaast zijn er verschillende modellen beschikbaar op basis van de oppervlakte die gemaaid moet worden. Een robotmaaier is trouwens uitgerust met verschillende sensoren. Zo is er een sensor geïntegreerd die er voor zorgt dat bomen en andere obstakels worden ontweken, dat de robotmaaier niet kan omkantelen, dat de veiligheid is gegarandeerd (zo komen de robotmaaier en zijn maaimessen onmiddellijk tot stilstand wanneer hij wordt opgetild). De meeste maaiers zijn bovendien uitgerust met een alarm dat moet afgaan als ze worden opgetild. Verder is er vaak een extra beveiliging door middel van een pincode voorzien. Alleen door het ingeven van de juiste code gaat de robotmaaier weer aan het werk. Heeft u hellingen, een onregelmatige oppervlakte of andere hindernissen zoals hagen, bloembedden of een vijver? Geen nood, want dankzij een correcte instelling van uw apparaat levert dit geen problemen op en zal uw robotmaaier precies weten waar en hoe hij moet maaien. Veiligheid is natuurlijk erg belangrijk. Gaan de kinderen de tuin in? Geen probleem want met één klik op de bediening en de robotmaaier keert terug naar zijn laadstation. Bij veel modellen kan de bediening zelfs via een app op uw telefoon gebeuren. En dankzij de GPS die aanwezig is in het toestel weet u altijd waar hij is en wat hij doet. 

Voor iedere tuin is er een passend model. Heeft u een kleine residentiële tuinen of net een grote tuin? Kom zeker langs en ontdek welke robotmaaier het beste bij uw wensen en noden past! En momenteel vangt u ook nog eens heel wat voordeel, want Horta Hamont stunt met een interessante actie! Zo zijn er flinke kortingen op de modellen van Ambrogio en krijg je bij je aankoop ook nog eens en gratis DCM tuinzak cadeau! En op de modellen van Gardena geldt nog altijd de actie van €100 cashback of gratis installatie of gratis afdak! 

Geïnteresseerd? Kom dan zeker eens langs bij Horta Hamont en ontdek zelf de voordelen van een Robotmaaier! Horta Hamont is al ruim 10 jaar dealer van dit product en heeft dus heel wat kennis van zaken. Bovendien hebben inwoners van Hamont-Achel recht op een toelage bij aankoop van een robotmaaier in het kader van de preventie van grasafval, het vermijden van geluidsoverlast en het voorkomen van fijnstof.  Horta Hamont is gelegen aan de Bosstraat 119 in Hamont.