Rikken en bridgen bij Senioren Budel 

BUDEL – Je weet toch dat we bij Senioren Budel ook erg gezellige bridge- en rikgroepen hebben? En er weer volop plaats voor nieuwe deelnemers. Heb jij zin om zonder verplichtingen een keertje mee te doen om te zien of rikken of bridge ook iets voor jou is? Zelfs zonder lid te zijn van onze vereniging kan je twee keer vrijblijvend meedoen. Je kunt dan ‘sfeer komen proeven’ en besluit je om met ons door te gaan, dan moet je je uiteraard inschrijven als lid van Senioren Budel voor tenminste 12 maanden. Vrij rikken doen we iedere 3e dinsdag van de maand aanvang 13.30 uur, het riktoernooi wordt iedere 1e dinsdag van de maand gespeeld en ook dan is de aanvang om 13.30 uur. Nà de zomerstop start het vrij rikken weer op 17 september; het riktoernooi begint op 1 oktober a.s. Het bridgen wordt het gehele jaar gespeeld, vanaf nu dus ook in de zomer en de vakantieperiode. De bridgers van Senioren Budel komen iedere woensdag in De Borgh bij elkaar. We beginnen dan om 13.30 uur. Voor info en aanmelden staat ons secretariaat voor je klaar op telefoon 0031 495 492519 of per e-mail: seniorenbudel@outlook.com