Start nieuwe seizoen ju-jitsu tai-sabaki

HAMONT-ACHEL – Op dinsdag 3 september Start het nieuwe seizoen van Ju-Jitsu club Tai-Sabaki. Ju-Jitsu is een onopvallende, elegante en doeltreffende manier om een aanval te neutraliseren. Ju-Jitsu is dan ook gericht op de mentale en lichamelijke ontwikkeling van de mens. De veelzijdige, soms intense en afwisselende bewegingen trainen de beoefenaar terdege. om een aanval af te weren. Dit heeft een heilzame invloed op je karakter, je lichaam, zelfkennis, zelfbeheersing en respect tegenover anderen. Het is tevens een sport voor jong en oud, voor zwak en sterk en zeker ook voor vrouwen. Bij Ju-jitsu club Tai-Sabaki te Hamont  is iedereen welkom. 

De club beschikt over goed opgeleide en erkende trainers. Trainingstijden: vanaf ±14 jaar (de volwassenen): dinsdag 20.00  tot 21.30 uur en donderdag 20.15 tot 21.45 uur.

Vanaf 6 jaar (jeugdigen): donderdag tussen 19.00 en 20.15 uur. Contributie €100/jaar voor de jeugd en € 125 per jaar voor de volwassenen verzekering incluis. Telkens in het zaaltje van Sporthal De Posthoorn, Stationsstraat te Hamont. Kijk voor meer info op de website www.tai-sabaki.be