Eerste Editie Moonlight Cup

BUDEL-DORPLEIN – Rood-Wit’67/PLUS komt dit najaar met een nieuw evenement voor zowel voetballers als liefhebbers van het spel. Het belooft hét toernooi te worden voor de voetballiefhebber uit de regio. De velden van Rood-Wit’67/PLUS worden dan opengesteld voor teams van vrienden, families, collega’s en carnavalsverenigingen om een balletje te komen trappen. 

Op vrijdag 11 oktober 2019 zal dit eerste nachtvoetbaltoernooi plaatsvinden. In teams van 5 wordt op Sportpark D’n Opkikker gestreden om de felbegeerde wisselbokaal: de Moonlight Cup. Er zijn 3 verschillende categorieën waarop teams met deelnemers vanaf 16 jaar zich kunnen inschrijven op basis van voetbalervaring: prof, semi-prof en recreatief. Het toernooi start om 21.00 uur en zal rond 01.00 uur overgaan in een afsluitend feest.

Aanmelden en het reglement inzien kan via https://www.roodwit67.nl/461/moonlight-cup/