Johnny Cash Roadshow viert jubileum ‘At San Quentin’ in CC Palethe

PELT – In 2019 is het een halve eeuw geleden dat Johnny Cash in de San Quentin State Prison ‘At San Quentin’ opnam, het tweede live-album in een reeks die eerder ook al ‘At Folsom Prison’ had opgeleverd. Cash on Delivery, de Peltse vzw die het muzikale nalatenschap van Cash in de aandacht wil houden, viert dat jubileum op vrijdag 6 september met de Johnny Cash Roadshow. Plaats van afspraak is CC Palethe in Pelt. De Britse Johnny Cash Roadshow is tot nader order de enige show die de zegen kreeg van de voltallige Cash-familie. Frontman Clive John zoomt tijdens de nieuwe productie in op de 50ste verjaardag van de legendarische San Quentin State Prison-opnamen, die in 1969 op Granada Television werden uitgezonden en later dat jaar ook op vinyl werden uitgebracht. Clive John kruipt tijdens de show in de huid van Johnny ‘Man in black’ Cash, Emily Heighway in die van zijn vrouw June Carter. “Deze show is zowat de beste Cash-tributeband wereldwijd”, zegt een kenner. “Nummers van het live-album van San Quentin worden gecombineerd met zijn grootste hits.” De Johnny Cash Roadshow, op vrijdag 6 september in CC Palethe, Pelt. Er zijn nog enkel tickets beschikbaar (20 euro) via www.cashondelivery.be