Lenie’s Cafetaria wordt ’s Moekes Cafetaria

MAARHEEZE – Per 1 september geven Lenie en Wim, bekend van Lenie’s Cafetaria, het stokje over aan Patries van Steen. Zij opent er op zondag 1 september de deuren van ’s Moekes Cafetaria. En ze doet dit meteen met een knaller van een actie! Want van 1 september tot en met zondag 8 september is elke tweede snack aan de helft van de prijs!

Lenie en Wim hebben Lenie’s Cafetaria maar liefst 18 jaar uitgebaat. Nu gaan ze genieten van hun welverdiend pensioen. Tijd voor een nieuwe frisse wind doorheen het cafetaria. Patries van Steen is er helemaal klaar voor! Op 30 en 31 augustus worden de laatste puntjes op de i gezet en zal de zaak even gesloten zijn om dan op zondag 1 september van start te gaan als ’s Moekes Cafetaria. De zaak is gelegen aan de Stationsstraat 14 in Maarheeze en is geopend van dinsdag tot en met zondag van 12.00 uur tot 21.00 uur. Sluitingsdag is maandag.